НАСТАНЯВАНЕ

ПОДХОДЯЩИ МЕСТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ В РАЙОНА

Сайтът е реализиран с подкрепата на:

Слънчевата къща

Слънчевата къща

Телефон: 0887 44 64 02

Къща за гости „Слънчевата къща“ е на самия бряг на язовир Цонево. В спокойни и слънчеви летни дни, пред вас се открива невероятна гледка – обширна синева от небе и вода с ясно изразена граница между тях от обраслите с широколистни гори, поли на Източна Стара планина.

Къщата е на три етажа като на всеки от които има санитарен възел. Разполага с 4 двойни стаи, като във всяка от тях има разтегателен фотьойл. 


Екоселище и етнографски комплекс Овчага

Екоселище и етнографски комплекс Овчага

Телефон: 0887 07 00 02

Сред много зеленина, разположени на 23 декара, реновираните къщи на комплекс "Овчага" са отворени целогодишно и предлагат уют и спокойствие на своите гости, потапяйки ги в неповторимата атмосфера на отдавна отминали епохи.

При нас може да планирате Вашите семейни или фирмени тържества, сватби, да организирате срещи с приятели или да си починете сред тишината на природата.


Къща за гости Белият дом

Къща за гости Белият дом

Телефон: 0899 89 87 09

Къща за гости Белият дом се намира в с. Аспарухово и разполага с леглова база от 8 места разпределени в 3 двойни спални всяка със собсвен санитарен възел.

Къщата е разположена на 20 м от язовир Георги Трайков (Цонево) с невероятен интериор, уют, собствен стил и перфектен изглед към язовира.


Семеен хотел Белведере

Семеен хотел Белведере

Телефон: 0888 957 856

На брега на язовир Цонево сред красива и дивна природа е разположен семеен хотел Белведере. Обгърнат в зеленината и прохладата на Стара планина той ще Ви предостави една незабравима почивка. Тишина, спокойствие, чист въздух и игри на воля за вас и вашите деца.

Хотелът е едноетажен с паркинг, басейн, ресторант, зимна градина, тераса, безжичен интернет и барбекюта. Комплекса разполага и с голяма открита тераса, обширна тревна площ за спорт и игри и една банкетна зала.


Еко-комплекс Шерба

Еко-комплекс Шерба

Телефон: 089 701 6684

Еко-комплекс „Шерба“ се намира в гората на с. Гроздьово на 20 км от язовир Цонево и на 70 км от град Варна. Комплексът е заобиколен от гори, построен е с грижа за природата и се намира в село Гроздьово. Комплексът разполага с ресторант и спа център, а на разположение на гостите има и тенис корт, футболно и волейболно игрище.

Обширната площ на „Шерба“ предлага тераси с открити камини, идеални за почивка и медитация. Модерният спа център разполага с парна баня, сауна, хидромасажна вана и фитнес център.ЯЗОВИР ЦОНЕВО И ЧУДНИТЕ СКАЛИ 
Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

 Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД

Made with Mobirise ‌

Free HTML5 Website Maker